Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
prosince

Grafikem sám sobě za jedno odpoledne - online

Opero s.r.o.

zpět na výpis akcí
 

Přijďte se inspirovat na workshop a zjistěte, že můžete být sami sobě grafiky!

Datum:09. 12. 21
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 17:30
Kategorie: poznání|ostatní, workshopy

Dobrá grafika je vaší vizitkou, přijďte se na workshop inspirovat a zjistit, že ji zvládnete tvořit jednoduše také. A bude vás to navíc bavit! Workshop, na kterém se i laik naučí, jak si může jednoduše, rychle a samostatně vytvořit skvělou grafiku jak pro on-line výstupy (příspěvky na sociální sítě,bannery, newslettery), tak i pro tiskové materiály (letáky, pozvánky, vizitky) a řadu dalšího.

Co na workshopu získáte?
Dovednost vytvořit si vlastní působivé grafiky a orientace v prostředí on-line aplikace Canva, která je v základní verzi zdarma.
Několik základních tipů a triků z oblasti grafického designu a jak nevytvářet grafický odpad.
Nezávislost na grafikovi.
Možnost konzultace s přední lektorkou na Canvu v ČR.

Workshopem vás provede Lucie Višňáková, lektorka kurzů grafiky pro laickou veřejnost a grafička na volné noze. Pro grafický nástroj Canva se stala jedním z prvních certifikovaných lektorů ve střední a východní Evropě a je ambasadorkou pro řadu dalších grafických programů a aplikací.
Lucie se v oblasti internetového marketingu a e-commerce pohybuje již od roku 2009, kdy spoluzaložila hokejový e-shop, který se již po roce fungování stal jedničkou na českém trhu a tuto pozici si držel sedm let. Po prodeji firmy od roku 2016 předává své komplexní zkušenosti klientům. Její kurzy tak nejsou pouze o teorii, ale zajímavém mixu fungujících informací a tipů z praxe.
K absolvování workshopu nepotřebujete žádnou dosavadní zkušenost ani znalost grafických programů.

Workshop je součástí programu DoToho!, za kterým stojí Opero společně s Pražským inovačním institutem a partnery a je určen pro majitele a vedoucí pracovníky malých a středních podniků.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: