Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
listopadu

Rozzáříme Muzeum Karla Zemana

Muzeum Karla Zemana

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si v pátek 26. listopadu v 18:00 zazpívat koledy, rozsvítit s námi vánoční stromeček a přivítat adventní čas do Muzea Karla Zemana.

Datum:26. 11. 21
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: poznání|muzea

Přijďte si v pátek 26. listopadu v 18:00 zazpívat koledy, rozsvítit s námi vánoční stromeček a přivítat adventní čas do Muzea Karla Zemana. V Saském dvoře bude připravený vánoční nápoj pro děti i dospělé na zahřátí, koledy si zazpíváme společně se školním sborem Bruncvík, a protože Vánoce jsou časem, který bychom měli trávit společně, přijďte se svými blízkými nejen na vánoční zpívání, ale i do expozice Muzea Karla Zemana. V pátek mezi 18 h a 20 h totiž zaplatíte ve dvou pouze za jednoho. Akce 1+1 platí i na rodinné vstupenky, tak pozvěte známé a pojďte se sejít a přivítat vánoční čas všichni dohromady. Společně v expozici Muzea Karla Zemana zažijete ještě více zábavy.

Těšíme se na vás!

 

 

Muzeum Karla Zemana
Tel: 724 341 091
Saská 3
Praha 1 - Malá Strana, 118 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: