Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

V rámci přehlídky Městem chce spolek AutoMat představit nové městské výzvy v kontextu jejich udržitelného rozvoje. 

Datum:05. 11. 21
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: poznání|fauna a flora, ostatní

Druhý snímek v rámci přehlídky filmů o urbanismu "Městem" se představí tentokrát v Centru architektury a městského plánování.
Po projekci bude následovat diskuze na dané téma s odborníkem/odbornicí.

ADA NA RADNICI // ALCALDESSSA
ESP, 2016. Režie: Pau Faus
Španělsko patří mezi země, na které dopadla finanční krize z roku 2008 nejdrtivěji. Barcelonská občanská aktivistka Ada Colau se snaží organizovat pomoc pro lidi, kteří nemohou splácet hypotéku a přicházejí o střechu nad hlavou. Citlivý snímek zachycuje přerod nezdolné aktivistky v ženu, jež hodlá poctivě, s elánem a zdravým rozumem proniknout s občanskou platformou do politiky a nezadat si s ní. Po historickém vítězství v červenci 2015 stanula Ada v čele barcelonské radnice. Dokument sleduje deset měsíců od vyhlášení kandidatury přes tvrdá vyjednávání a mediální výstupy až po napínavý průběh voleb a první den v úřadu. Součástí filmu jsou také intimní záběry z videodeníku, v němž Ada leckdy zápasí i sama se sebou.

CAMP – Centrum archi...
Tel: 770 141 547
Vyšehradská 51
Praha 2, 128 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: