Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
října

ONLINE: Kuba

Kolem světa

zpět na výpis akcí
 

Zpátky do minulosti aneb cestování po Kubě.

Datum:14. 10. 21
Cena:99 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: poznání|cestování

Kuba, nádherný Karibský ostrov, který má své jedinečné kouzlo. První věci, které jsem si před výletem představila, byly: kubánský rum, doutníky a Fidel ... jenže tento ostrovní stát má mnohem více co nabídnout, není to jen revolucemi a režimem zkoušená země, jsou to hrdí a milí obyvatelé, staré tradice a krásná příroda. Obdivovat můžete jak úžasné koloniální budovy, pouliční umělce, tak nádherné korálové útesy a bělostné pláže. Jenže druhou tváří Kuby jsou také prázdné obchody, fronty na cokoliv a přídělové kupony na zboží a potraviny. Jeden místní cowboy mi prozradil sladké tajemství: “En Cuba se todo puede. Na Kubě je všechno možné.”

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: