Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
června

ONLINE: 6 000 km Mexikem a Guatemalou

Kolem světa

zpět na výpis akcí
 

Prozkoumat celé Mexiko během jedné cesty je naprosto nemožné. Tato cesta nás tedy zavede na pouhých 6 000 km dlouhý okruh.

Datum:23. 06. 21
Cena:od 99 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: poznání|cestování

Navštívíme pulsující samostatné největší město světa Ciudad de México, olmécké, toltécké, aztécké a mayské památky, nádhernou a rozmanitou přírodu státu Chiapas, nekonečné roviny Yucatánského poloostrova či zapomenuté mayské město Tikal hluboko v guatemalských džunglích. Pomalý životní styl s nekončícími fiestami doplní nezapomenutelná kuchyně plná vůní a barev. Prastará koloniální obydlí a kostelíky naznačí, že se zde čas od dob Cortéze místy zastavil. Vše ale vystřídá tvrdá realita válek drogových kartelů a občasné výpady ospalých revolucionářů. V mezoamerice tak není nikdy o zážitky nouze. Hned první den jsem byl okraden a za týden nás okradli dokonce i policisté. Navštivme tedy společně země opeřeného hada a bájného ptáka quetzala.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: