Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
května

Camping s Ondřejem Cihlářem: Karolína Hubková a Adam...

CAMP – Centrum architektury a městského plánování

zpět na výpis akcí
 

Další talk show, v které diskutujeme s odborníky, politiky, vizionáři i aktivními občany o architektuře, metropoli či jejích plánech, bude o dopravě.

Datum:18. 05. 21
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: poznání|po praze, ostatní

Tramvaj nebo metro? Auta nebo kola? Nebo nejraději pěšky? Další talk show, v které diskutujeme s odborníky, politiky, vizionáři i aktivními občany o architektuře, metropoli či jejích plánech, bude o dopravě. Herec a režisér divadla Vosto5 Ondřej Cihlář se tentokrát bude bavit s tramvajačkou Karolínou Hubkouvou nejen o tom, že na tramvaj se neběží, ale čeká. A s druhým hostem, náměstkem pro dopravu Adamem Scheinherrem probere změny, které ovlivní naše cestování po Praze. Řeč bude také například o Drážní promenádě nebo o 9 nových cyklostezkách.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: