Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
května

Online: Soul Talks: Obydlovat vědomí

Studio Alta

zpět na výpis akcí
 

ALTA společně se svým ambasadorem Petrem Šavelem otevírá pravidelný online prostor pro společná setkání.

Datum:06. 05. 21
Cena:150 Kč
Čas:19:00 - 20:30
Kategorie: poznání|ostatní

Program rozhovorů a individuálních cvičení přes Zoom je otevřený všem bez ohledu na tvůrčí zkušenost, tedy umělcům i divákům.
Je dnešní realita pro Vás náročná? Chybí Vám prostor pro intimní sdílení, pro společenská setkání? Cítíte se osamoceně a snadno sa dostanete do spirály tíživých emocí a myšlenek? Pokud ve Vás tyto věty rezonují, může být “Soul talks” prostorem právě pro Vás.

“Soul talks” jsou jako lázně pro duši.

Pojďte se s námi potkat v bezpečném prostředí. Budeme se s využitím práce s imaginací a tělesností (jak moje emoce a pocity pracují v mém těle) transformovat do duševní a emoční pohody.
V “Soul talks” vytvoříme pečující, chráněný a sdílený skupinový prostor na posílení spojení s naším podvědomím, s intuitivním “já”. Díky vnímavosti a práci s představivostí a pozorností pojmenujeme vzorce chování, které by pro nás mohly být neúčinné nebo škodlivé. A to ve společném sdílení s cílem obnovit a potvrdit spojení s naší vnitřní pravdou. S možností prolomit izolaci vytvořením spojení s ostatními. Transformujeme spolu emoce, které nás tíží, na pocity lehkosti a otevřenosti.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: