Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
května

Půl roku na Korsice - online

Kolem světa

zpět na výpis akcí
 

Přednášející Martin Vlk plánoval na Korsice dvoutýdenní pobyt, nakonec na ostrově ve Středomoří strávil půl roku.

Datum:05. 05. 21
Cena:99 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: poznání|cestování

Plánoval jsem dvoutýdenní pobyt, nakonec jsem na ostrově ve Středomoří strávil půl roku. Našel jsem si práci v zemědělství, oslavil zde Vánoce a připojil se i k místnímu fotbalovému klubu. 

Během přednášky se podělím s tipy, jak na Korsice hledat práci i bez znalosti jazyka. Prozradím, kde hledat nejlepší vlny k surfování a v kterých měsících se dá na ostrově lyžovat. Řeč bude také o treku s názvem GR20, o rozdílech mezi Korsičany a Francouzi a samosebou o zdejší “bájné” kočkolišce. 

Korsika je pozoruhodné místo, které si získá milovníky krásných pláží, historie, turistiky i vodních sportů. Návštěvu tak nemůžu než doporučit. Ale bacha, dvoutýdenní pobyt se může lehce zvrtnout.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: