Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
května

Urban Talks: Diller Scofidio + Renfro - online

CAMP – Centrum architektury a městského plánování

zpět na výpis akcí
 

Diller Scofidio a Renfro na přednášce představí nejen jejich projekty z New Yorku, ale budeme se bavit také o úspěšném projektu The Shed.

Datum:05. 05. 21
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: poznání|po praze, ostatní

S newyorskou High Line dali vzor celému světu, jak pracovat s nevyužitou železnicí uprostřed města. Stavbou muzea moderního umění v Los Angeles se zařadili mezi špičky architektury jako je Renzo Piano nebo Zaha Hadid, kteří také spolupracovali s uměleckou nadací Broad Art Foundation. Řeč je o studiu Diller Scofidio + Renfro, jež v roce 1981 založila Elizabeth Diller s Ricardem Scofidiem, v roce 2004 se pak stal společným partnerem studia také Charles Renfro. Ten přijal pozvání do našich dalších Urban Talks. Na přednášce představí nejen jejich projekty z New Yorku, ale v souvislosti s plánovanou soutěží na novou filharmonii v Praze se budeme bavit také o úspěšném projektu The Shed. Tedy o multifunkční budově, která může zvětšit svoji kapacitu díky speciálním kolejnicím. Mluvit budeme i o nedávno zrušeném plánu na novou koncertní síň v Londýně.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: