Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
května

Současná japonská animovaná kinematografie - online

Inspire Academy

zpět na výpis akcí
 

Ponořte se do kouzelných příběhů ze země vycházejícího slunce a navštivte světy vzdálené či vymyšlené v přednášce japanologa a nadšence Tadeáše Jojka!

Datum:05. 05. 21
Cena:od 200 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: poznání|ostatní

Někdy filozofické, sem a tam humorné, občas emočně devastující, ale vždy do detailů promyšlené a vizuálně ohromující. Anime je jednoduše důkazem, že japonská představivost, kreativita a estetické cítění nemají na světě obdoby. Propadli jste mu i vy a toužíte se dozvědět, co se děje v zákulisí vašich oblíbených seriálů? Anebo vás tento fenomén zaujal a chtěli byste zjistit, kde s jeho sledováním začít? Ponořte se do kouzelných příběhů ze země vycházejícího slunce a navštivte světy vzdálené či vymyšlené v přednášce japanologa a nadšence Tadeáše Jojka! V jeho zábavném webináři se společně dozvíme, jaké žánry právě letí a jaké se postupně stahují do ústraní, kdo jsou nadějní režiséři, formující podobu současné anime scény, na které nové anime se skutečně vyplatí dívat, a zjistíme, že vášeň pro moderní anime nemusí končit jen u Naruta nebo Dragon Ballu!

Bc. Tadeáš Jojko

je bakalář japanologie, student mediálních studií na Metropolitní univerzitě v Praze a aktivní fanoušek všeho, co se týká Japonska, japonské kultury a anime. Ve svém volném čase píše články na téma anime, překládá anime pro překladatelskou zájmovou skupinu, kterou sám vede, přednáší na conech a tvoří videa na svém youtube kanálu Meon, týkající se témat spojených s anime, mangou, animací, Japonskem, Asií nebo hrami.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: