Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
dubna

Den země - kvíz

CCBC

zpět na výpis akcí
 

Pojďme společně oslavit Den Země, bezpečně ve virtuálním světě.

Začátek:22. 04. 21
Konec:30. 04. 21
Cena:Zdarma
Čas:08:00 - 23:59
Kategorie: poznání|fauna a flora, ostatní

K této příležitosti jsme připravili přírodopisný kvíz, pro vás všechny, kteří se chcete bavit i něco nového dozvědět. Je to jednoduché. Nabízíme 20 otázek, Vy do 30. 4. 2021 určíte správnou odpověď. Věříme, že se pobavíte a počkáte na vyhodnocení, které proběhne 3. 5. 2021.

Pojďte do toho s námi! Jednotlivé okruhy otázek Vám v kvízovém videu představí Anna Čtvrtníčková, Josef Trojan, Vladimír Kořen a Zdeněk Suchý. Kvíz vznikl ve spolupráci CCBC spolu s H2Ospodáři, AOPK, Zoo Liberec a Včelí stráží. Od nich jsou v soutěži skvělé ceny!

Nezapomněli jsme ani na žáky prvního stupně (6-10 let), pro které je jarní téma MLÁĎATA. To můžete zpracovat tvořivě, libovolnou technikou. Váš výtvor na přední straně označte celým jménem, věkem a nejpozději do 30. 4. 2021 zašlete na adresu: CCBC , Písecká 20, Praha 3, 13000 a nebo oskenujte a pošlete na email: info@ccbc.cz.

PS.: Pokud se chcete na náš kvíz dopředu připravit a získat ty nejlepší ceny, doporučujeme se podívat do naší online knihovny CCBC do škol.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: