Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
března

ŠUMAVA žije ONLINE ! Královská Šumava

Přednáškomat

zpět na výpis akcí
 

Kandidátský Geopark Královská Šumava… Že jste o tom nikdy neslyšeli? Tak to se tedy těšte na pořádné novinky!

Datum:11. 03. 21
Cena:Zdarma
Čas:16:30 - 18:00
Kategorie: poznání|cestování

Na Šumavě vznikl nový projekt, zprostředkovávající nový pohled na zdejší krajinu očima geologie. Nikoho nepřekvapí množství zdejších zlatorudných dolů, skalních útvarů či hlubokých údolí, kam slunce nikdy nevstoupí. Ale Geopark nabízí ještě víc…
Pojďme společně nahlédnout do Návštěvnického geobodu ve městě Rejštejn, který tvoří branu Geoparku, a poslechněme si povídání o kraji přírodních unikátů i o lidské historii města a okolí.
Nabídka komentovaných procházek a připravovaných novinek pak určitě přijde vhod těm, kteří chtějí pochopit, jaká je Šumava doopravdy. Královská Šumava totiž organizuje geotoulky, otevírá málo známá místa a vypráví o Zemi, o horách, o přírodě, kultuře a historii bývalého Královského hvozdu.

Moderuje šumavák Radek Nakládal

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: