Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
února

Sledujeme dění v Evropském parlamentu - online

Centrum současného umění DOX

zpět na výpis akcí
 

Pozvání přijal europoslanec a místopředseda ODS Alexandr Vondra z frakce Evropských konzervativců a reformistů (ECR).

Datum:23. 02. 21
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 19:00
Kategorie: poznání|ostatní

V úterý 23. února v 17 hodin vás zveme na další vydání pořadu Centra DOX SLEDUJEME! dění v Evropském parlamentu. Pozvání přijal europoslanec a místopředseda ODS Alexandr Vondra z frakce Evropských konzervativců a reformistů (ECR).

V Evropském parlamentu je Alexandr Vondra členem výboru ENVI (Výbor pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin), sám označuje tento výbor za bez nadsázky největším bojištěm Evropského parlamentu. Dále je náhradníkem v LIBE (Výbor pro občanské svobody, spravedlnost a vnitřní věci), členem Delegace pro vztahy se Spojenými státy americkými a náhradníkem v Delegaci pro vztahy s Izraelem.

Pořadem provede Daniela Retková (DOX) spolu s novinářem Lubošem Palatou (denik.cz). Své dotazy na Alexandra Vondru můžete psát do komentářů na FB. Partnerem pořadu je Evropský parlament – Kancelář v Česku.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: