Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
února

Webinář: DOBA DIGITÁLNÍ

GrowJOB institute

zpět na výpis akcí
 

Ať už člověk pracuje v teple domova nebo v rušném open-office, základní otázka zní stejně: jak se dokázat plně soustředit na to, co dělat mám?

Datum:25. 02. 21
Cena:290 Kč
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: poznání|ostatní

Jak se ubránit nutkání brát neustále do ruky telefon a kontrolovat zprávy či emaily? Hluboká práce, mindfulness a trénink pozornosti nám mohou pomoci zvládat lépe stres a  ruchy pracovního prostředí. Naučíme se lépe soustředit na to důležité, zvýšíme svou pracovní efektivitu a také životní spokojenost.
 
Naši schopnost soustředit se lze posilovat, protože náš mozek lze trénovat podobně jako sval. A to i navzdory rostoucímu informačnímu přetížení, vibrujícím telefonům, novým emailům i hlučným kolegům. S tréninkem pozornosti se stáváme méně náchylní k všudypřítomným možnostem rozptýlení a zábavě. Tím roste naše cílevědomost, schopnost hlubokého odpočinku i životní spokojenost.
Budeme probírat např.: koncept hluboké a mělké práce, eliminaci vnějších vyrušení, zákeřnost multitaskingu, obnovování energie v průběhu dne, mindfulness a meditaci, sebekontrolu, pěstování selektivní a otevřené pozornosti nebo technologická opatření.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: