Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
ledna

Webinář: Jak nás vidí druzí lidé?

SmartTalk

zpět na výpis akcí
 

Vidí nás druzí lidé stejně, jako my sami sebe v zrcadle? Jak se vlastně vidíme my sami a proč svůj obraz zkreslujeme?

Datum:18. 01. 21
Cena:190 Kč
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: poznání|ostatní

Máte někdy pocit, že vám druzí zkrátka nerozumí a neví, jací ve skutečnosti jste? Pokud vás zajímají odpovědi na tyto otázky, nezmeškejte přednášku psychologa Dalibora Kučery. Ten nám otevře svět přemýšlení o nás, našem chování a charakterových črtech. Spolu se podíváme i na to, jak dobře a v čem nás druzí lidé dokáží posoudit. Zjišťovat budeme, jestli jsou lidé, kteří (se) dokáží lépe posuzovat než druzí. A zamyslíme se i nad tím, jak vlastně přisuzujeme druhým lidem jejich osobnostní charakteristiky a kvality, a jestli při tom hraje roli vzájemný vztah, intimita či délka vztahu. Pojďte se seznámit s výsledky nové sociálně-psychologické studie Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích a podívat se v zrcadle na sebe lépe!

Dalibor Kučera bude poutavě vyprávět o:
– osobnosti v perspektivě psychologie
– tom, jak nás druzí lidé vidí a posuzují
– tom, kdy a proč nás vidí druzí lidé stejně jako my sami sebe
– poznávaní druhých a poznávaní sebe samého

PhDr. Dalibor Kučera, Ph.D.
je výzkumný pracovník a pedagog v oblasti obecné psychologie, sociální psychologie a psychologie osobnosti na Pedagogické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Dlouhodobě se zabývá problematikou psychologie užívání jazyka a alternativním psychometrickým přístupům studia osobnosti. Je autorem odborných publikací, například Moderní psychologie: Hlavní obory a témata současné psychologické vědy nebo Komputační psycholingvistická analýza českého textu.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: