Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
prosince

Online: Zpomal Vánoce s námi - Darovací balení

Greenpeace Česká republika

zpět na výpis akcí
 

Slyšeli jste už o MAKE SMTHNG? Oblíbeném projektu konajícím se již po čtvrté na celém světě?

Datum:13. 12. 20
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 18:00
Kategorie: poznání|ostatní, workshopy

Mezinárodní projekt MAKE SMTHNG se snaží sdružovat příznivce udržitelného způsobu života a rozvíjet v nich kreativitu pomocí lákavých workshopů. Účastníci se díky projektu mohou učit novým dovednostem, vyrábět praktické věci a sdílet své zkušenosti s ostatními nadšenci. Minulý rok jsme se v rámci projektu Make something day mohli potkat ve Veletržním paláci v Praze a vyrobit si voskované ubrousky, recyklované sešity, originální vánoční věnce, látkové pytlíky ze starého oblečení a mnoho dalších.
V letošním roce offline událost jako takovou uskutečnit bohužel nemůžeme. To nás ale neodradilo a stejně tak jako v roce minulém jsme pro Vás připravili kreativní zábavu!
Zábavu v podobě adventních 4D. A co si pod 4D vlastně představit? Prakticky všechno, co byste normálně před Vánoci dělali, ale s námi to bude online a bez konzumu. Budeme společně vyrábět DÁRKY, DEKORACE, DOBROTY a DAROVACÍ BALENÍ .

Každou adventní neděli se můžete v 16.00 připojit na živý přenos. Tuto neděli si s námi můžete vyrobit DAROVACÍ BALENÍ. Budeme si povídat, užívat předvánoční pohody a hlavně tvořit! Tak neleňte a zapojte se s námi do MAKE SMTHNG i Vy.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: