Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
prosince

ONLINE: Jak si vyrobit adventní věnec

Brumlovka

zpět na výpis akcí
 

Vyrobte si spolu s námi adventní věnec a nalaďte se na Vánoce.

Datum:02. 12. 20
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 19:00
Kategorie: poznání|fauna a flora, workshopy

Vánoce jsou jedním z nejkrásnějších svátku v roce a krásná vánoční dekorace může navodit hřejivý pocit u srdce a udělat tak váš domov ještě útulnější. Rádi bychom Vás pozvali na online workshop, kde vám prakticky předvedeme, jak si takový vánoční věnec vytvořit doma.

Pokud byste rádi tvořili během samotného workshopu spolu s námi, připravte si: slaměný korpus na věnec, chvojí, nastříhané větvičky jehličnanů, svíčky a bodce na svíčky, stuhy, mašle a různé vánoční přízdoby, sušené ovoce, šišky

Pokud však nemáte čas či nejste dostatečne kreativní, v květinářství Romantika v budově Filadelfie (BB Centrum, Želetavská 1525/1, Praha 4) vám věnec vyrobí přesně dle vašeho přání. Případně hledejte inspiraci na FB a IG profilu Květiny Romantika.

Těšíme se na vás.

Workshop proběhne online na facebookovém profilu BB Centra.

Brumlovka
Tel:
Náměstí Brumlovka
Praha 4, 14000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: