Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
listopadu

Velké změny Prahy: Koordinace Metropolitního regionu...

CAMP – Centrum architektury a městského plánování

zpět na výpis akcí
 

Tentokrát se zaměříme na specifické téma, a to na přesah územního plánování za hranice Prahy, na koordinaci a vazby v Metropolitním regionu.

Datum:25. 11. 20
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 20:30
Kategorie: poznání|po praze, ostatní

Pokračujeme v sérii večerů, věnované rozvoji města a diskusím o aktuálních tématech, pod patronací náměstků primátora Petra Hlaváčka a Adama Scheinherra. Tentokrát se zaměříme na specifické téma, a to na přesah územního plánování za hranice Prahy, na koordinaci a vazby v Metropolitním regionu. Porovnáme rozvojové plochy obcí, probereme dopravu, zmíníme i výstupy z mezinárodních výzkumů, kde měla Praha zastoupení. Prezentaci si připravili architekti Jaromír Hainc, ředitel sekce detailu města IPR Praha a Filip Foglar vedoucí kanceláře Petra Hlaváčka SE1 MHMP. Pozvání do diskuse přijali vzácní hosté, a to Martin Kupka, Petr Borecký, Věslav Michalik a Jiří Snížek.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: