Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
října

Online živá knihovna

Amnesty International

zpět na výpis akcí
 

V naší knihovně se nepůjčují knížky, ale lidé z různých menšin se zajímavým příběhem. Setkej se s někým, koho bys v běžném životě nepotkal/a.

Datum:20. 10. 20
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 12:30
Kategorie: poznání|ostatní

Nabízíme ti jedinečnou příležitost zažít Živou knihovnu, ať už jsi odkudkoliv - online z pohodlí tvého domova a od obrazovky počítače.

V naší knihovně se nepůjčují knížky, ale lidé z různých menšin s nějakým zajímavým příběhem. Setkej se s někým, koho bys v běžném životě pravděpodobně nepotkal/a nebo s kým bys z různých důvodů nechtěl/a nebo neměl/a možnost mluvit. Prozkoumej s Amnesty International lidská práva a život lidí z menšin, kteří se potýkají s mnoha předsudky. Mezi našimi "živými knížkami" jsou například cizinci, lidé bez domova, uprchlíci, Romové, hendikepovaní, LGBT+ aj.

Workshop je určen pro žáky a studenty ZŠ a SŠ ve věku 12-19 let.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: