Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
října

Mluvme spolu

Forum 2000

zpět na výpis akcí
 

Festival demokracie a veletrh neziskových organizací NGO Market se poprvé uskuteční společně v rámci jednoho dne.

Datum:10. 10. 20
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 22:00
Kategorie: poznání|ostatní

Letošní rok je pro nás všechny plný nečekaných změn a i Nadace Forum 2000 letos na podzim trochu mění své tradice. Festival demokracie a veletrh neziskových organizací NGO Market se poprvé uskuteční společně v rámci jednoho dne. Tentokrát se sejdeme v sobotu 10. října pod širým nebem na Střeleckém ostrově, kde se celodenní program ponese v duchu hesla „Mluvme spolu!“ A o čem spolu budeme mluvit?

V našich diskuzních stanech budete mít možnost ptát se veřejně známých osobností, akademiků, aktivistů, politiků, diplomatů a odborníků na to, kam míří Česko, jaká je jeho pozice v EU, v jakém stavu je naše demokracie a také jaké dopady bude mít pandemie na náš každodenní život.

Navíc na vás bude čekat více než stovka zástupců českých neziskovek, kterých se v přátelském prostředí můžete ptát na to, co dělají, jak se zapojit do jejich dobrovolné činnosti, jak je možné jejich aktivity podpořit a také na to, jaké je vlastně poslání a úkol neziskového sektoru v České republice.

Celý den potom ukončíme oslavou demokracie – a to zpěvem a tancem při venkovním koncertu.

Forum 2000
Tel:
Střelecký ostrov
Praha 1, 118 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: