Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
července

Hrzánský palác - den otevřených dveří

Úřad vlády České republiky

zpět na výpis akcí
 

Při příležitosti státních svátků pořádá úřad vlády den otevřených dveří. Navštívit tak můžete třeba Hrzánský palác. Vstup je samozřejmě zdrama.

Datum:06. 07. 20
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: poznání|po praze, památky, ostatní

Úřad vlády ČR díky příznivému vývoji epidemiologické situace může opět pro veřejnost zpřístupnit historické vládní vily a paláce. Zájemci budou mít možnost postupně navštívit všechny objekty Úřadu vlády ČR, a to již od začátku července do konce listopadu. V prázdninových měsících Úřad vlády ČR navíc plánuje zpřístupnit své objekty každou sobotu.

U příležitosti státního svátku věnovaného památce mistra Jana Husa 6. července si bude možné prohlédnout také jednu z nejstarších staveb na pražských Hradčanech, Hrzánský palác. Tato historická budova, sloužící jako náhradní sídlo vlády ČR, je spjata s významnými osobnostmi české historie, jako byli stavitel Petr Parléř či první československý prezident Tomáš Garrigue Masaryk.

Úřad vlády České rep...
Tel: 224 002 709
Loretánská 9
Praha 1, 11801
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: