Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
července

Večer básníka a prozaika Petra Borkovce

Městská knihovna v Praze

zpět na výpis akcí
 

Petr Borkovec bude číst krátké prózy z knihy Petříček Sellier a Petříček Bellot a z chystané knihy Sebrat klacek.

Datum:07. 07. 20
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 21:30
Kategorie: poznání|knihy, ostatní

Petr Borkovec bude číst krátké prózy z knihy Petříček Sellier a Petříček Bellot a z chystané knihy Sebrat klacek. Jeho hosty budou překladatel Petr Zavadil, který představí uruguyaskou básnířku Marosu di Giorgio (1932–2004), a hudební kritik Pavel Klusák, který bude číst z chystané prozaické knihy Uvnitř banánu. Obě knihy chystá Nakladatelství Fra.

Po čtení bude následovat moderovaná diskuze vedená Petrem Borkovcem a Josefem Strakou. V rámci večera si budete moci zakoupit knihy nakladatelství Fra.

Off program: akordeonistka Jana Bezpalcová

Hlavní program začíná v 19:00 hodin. Festivalové dny na Mariánském náměstí bude provázet Bibliobus Oskar, který bude k dispozici od 17:30 hodin. Akce se koná v rámci festivalu Knihovna na vlnách. Více na www.mlp.cz/navlnach

Městská knihovna v P...
Tel: 222 113 555
Mariánské náměstí 1
Praha 1, 11572
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: