Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
června

Za oponou totalitního režimu: Debata o Severní Koreji

Kampus Hybernská

zpět na výpis akcí
 

Jaké to je žít v jednom z nejhorších totalitních režimů? Jak současný vůdce Kim Čong-un změnil KLDR?

Datum:18. 06. 20
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: poznání|ostatní

Během vládních opatření proti koronaviru jsme zažili částečné omezení našich svobod jako třeba zákaz cestování nebo omezení volného pohybu. Zdaleka se to však nepřibližuje každodenní realitě obyvatel Severní Koreje. Jaké to je žít v jednom z nejhorších totalitních režimů na světě? Jak jejich současný vůdce Kim Čong-un změnil Korejskou lidově demokratickou republiku? Jak se vyvíjí regionální bezpečnost a jak to ovlivnil Covid-19?

Nejen o tom přijdou diskutovat: Michal Smetana, výzkumný pracovník Peace Research Center Prague, Univerzita Karlova.
Michal Kolmaš, zástupce vedoucí katedry asijských studií na Metropolitní univerzitě v Praze Nina Špitálníková, koreanistka, výzkumná pracovnice Peace Research Center Prague, Univerzita Karlova, odbornice na KLDR, spisovatelka a jediná na světě, kterou pustili do Severní Koreje dvakrát studovat.

Vstup na debatu je zdarma, nutná je však kvůli aktuální situaci a omezení kapacity sálu registrace přes následující formulář: https://forms.gle/aFDiZSvtFDXRjkgy8

Případně sledujte livestream na události: https://bit.ly/2yx2m4S

Kampus Hybernská
Tel:
Hybernská 4
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: