Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
dubna

Tomáš Sedláček: Dobro a zlo 2020

Elegantní Česko

zpět na výpis akcí
 

Rozhovor s Tomášem Sedláčkem. Speciálním hostem bude na část program pan doktor Jaroslav SOJKA, hlavní kurátor sbírek Pražského hradu.

Datum:07. 04. 20
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 21:00
Kategorie: poznání|ostatní

Speciálním hostem 7.4. bude navíc na část program pan doktor Jaroslav SOJKA, hlavní kurátor sbírek Pražského hradu. Podíváme se na přesahy mezi Mytologií, Uměním a Ekonomií - zkrátka na kultivaci veřejného prostoru.

Je tu nová dekáda. Postupující oligarchizace, otupování hodnot, problémy s migrací, boom technologie, která přepisuje pravidla. Postfaktický složitý svět interpretovaný v mnoha zkratkách. To jsou jen některé charakteristiky. Jak vidí současné otázky filosof a ekonom Tomáš SEDLÁČEK - autor bestselleru Ekonomie dobra a zla, tedy knihy, která byla přeložena do 21 jazyků (včetně čínštiny či korejštiny) a sklidila úspěch u zahraniční kritiky (Financial Times, New York Times, Die Zeit, Frankfurter Allgemeine Zeitung) i na akademické scéně? Přijďte s ním diskutovat ;-)

Diskusi moderuje Pavlína Kvapilová - zakladatelka projektu Elegantní Česko, bývalá moderátorka Hyde Parku ČT24, exředitelka divize ČT Nová média a exzpravodajka Českého rozhlasu v Bruselu.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: