Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
dubna

Australia Stories

Prostor39

zpět na výpis akcí
 

Putovní série eventů - road show po českých městech pro každého, kdo se zajímá o studium a práci v Austrálii.

Datum:07. 04. 20
Cena:Zdarma
Čas:18:30 - 21:00
Kategorie: poznání|cestování

Chceš vyrazit do Austrálie pracovat, studovat nebo jenom cestovat? Austrália Stories jsou pro tebe to pravé, jak začít psát svůj Australský příběh.

Australia Stories je putovní série eventů - road show po českých městech pro každého, kdo se zajímá o studium a práci v Austrálii. Ve vybraných cool lokalitách tě čeká program nabitý informacemi a tipy od studentů a lidí, kteří mají se studiem, prací i životem v Austrálii dlouholeté a jen ty nejlepší zkušenosti. 

Letošní první díl Australia Stories se koná 7. dubna ve skvělých prostorách PROSTOR39 v PRAZE na Žižkově.

Přijít můžeš už od 17:30 hodin si s námi popovídat a probrat, co tě o Austrálii zajímá a vlastní program začne v 18:00 hodin. Můžeš se těšit třeba na zástup těch, kteří Austrálii zažili sami jako studenti - a spoustu dalšího. Těšíme se na tebe!

Na akci NENÍ třeba registrace a vstup je ZDARMA! :-) 

Konkrétní speakry a hosty představíme již brzy.

Prostor39
Tel: 775 309 312
Řehořova 33/39
Praha 3
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: