Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
února

Národní technické muzeum - Milionový závod

Get Out Fun

zpět na výpis akcí
 

Projděte si nejnavštěvovanější muzeum v České republice zábavnou formou bojovky. Vydejte se pomocí mobilní aplikace a únikové hry do muzea.

Datum:15. 02. 20
Cena:od 990 Kč
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: poznání|muzea, po praze

Češi, jak jistě víte, patří mezi schopné, vynalézavé a technicky zaměřené národy. Právě proto si Vás vybral významný americký miliardář, abyste mu naplánovali cestu kolem světa se startem i cílem v Hamburku. Tato hra prověří, jak moc jste všímaví a jak dobře Vám to pálí. Hra je ideální i pro rodiny s dětmi.

„Píše se rok 1947 a ve Spojených státech před pár týdny zemřel jeden z nejbohatších lidí na světě – Henry Ford. Jeho vliv na podnikání, management, marketing, ale i kulturu a společnost obecně byl tak významný, že se dvacet nejbohatších a nejvlivnějších lidí na světě rozhodlo na jeho počest uskutečnit milionový závod kolem světa. Vyhrává ten, kdo se přes několik záchytných bodů dostane nejrychleji z Hamburku zpět do Hamburku.“

S rodinkou, přáteli nebo s kolegy zároveň poznáte nejzajímavější exponáty Národního technického muzea, zapojíte mozkové závity, zvládnete nástrahy a ještě se skvěle pobavíte. Navraťte českému národu slávu, kterou si zaslouží! 

Národní technické mu...
Tel: 721083383
Kostelní 1320/42
Praha 7 - Letná, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: