Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Hunter Games

Menu
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat kontakt přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
Hunter Games

Pojď prostě ven s Hunter Games. Rozhýbeme tě, zopákneš si zapadlá moudra a provedeme tě zákoutími starobylé Prahy.

Pernerova 676/51
186 00, Praha 8
Program našich akcí 
 

Pamatuješ ještě bojové hry z letních táborů? Přesně tak jsou postaveny hry z naší dílny. Jsou originální, zábavné a hrát je můžeš kdykoli se ti zachce.

 

Sestav tým, nebo třeba tři, a soutěžte mezi sebou. Ve hře řešíš sérii hádanek, úkolů a šifer. Sleduješ jednotlivá vodítka a procházíš zajímavým příběhem, který tě naprosto pohltí. Potrápíš hlavu a budeš se skvěle bavit.

 

S pomocí svého smartphonu a naší vymakané mobilní aplikace pro iOS a Android zápolíš v nelítostném boji znalostí, pohotovosti a možná i štěstí. Občas ti i napovíme, ale nemysli si, bude tě to stát drahocenné minuty. Hraje se totiž o nejlepší čas.


Jak na to?
Není nutná žádná rezervace. Stáhneš si aplikaci do svého mobilního zařízení (jo, může to být i tablet). Hunter Games aplikace je zdarma k dispozici na www.hunter.games/android nebo www.hunter.games/ios.

V HG Storu na našem webu pak zakoupíš jednu z unikátních únikových her. Po úspěšné objednávce ti do emailu přiskotačí 7místný vstupní kód. Vložíš ho do mobilní aplikace a tím se hra v mobilu aktivuje.

Doraž na výchozí místo, hru pak odstartuješ, až budeš ready. Dohodni to s přáteli a jděte na věc. Zbytek je na tobě a tvém týmu.

Zpět na homepage