Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  LEDŇÁČEK FEST

Dinner in the Sky

Menu
náš tip
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat kontakt přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.

Večeře v oblacích v sobě spojuje fine diningovou restauraci s vyhlídkou z výšky 40 metrů.

U Mrázovky 2640/3
15000, Praha 5
Program našich akcí 
 

Nezapomenutelný kulinářský zážitek spolu s exkluzivní atmosférou, úchvatnými výhledy, kuchyně od špičkových kuchařů, a to vše ve výšce až 50 metrů nad zemí. Stůl s 22 hosty je za pomoci jeřábu vyzdvižen do výšin. Ze středu stolu Vám, Vašim nejbližším a přátelům servíruje šéfkuchař se svým týmem jedinečná jídla.

Nezapomenutelný kulinářský zážitek spolu s exkluzivní atmosférou, úchvatnými výhledy, kuchyně od špičkových kuchařů, a to vše ve výšce až 50 metrů nad zemí. Stůl s 22 hosty je za pomoci jeřábu vyzdvižen do výšin. Ze středu stolu Vám, Vašim nejbližším a přátelům servíruje šéfkuchař se svým týmem jedinečná jídla.

Šéfkuchař 2025 Peter Slačka

Začal už ve čtrnácti, když si přivydělával v gyrosovém stánku kamarádovy rodiny u Ekonomické univerzity v Bratislavě. S každou pochvalou, kterou tehdy dostával, v něm sílilo přesvědčení, že našel své místo na světě. „Tam jsem pochopil, že chci být šéfkuchařem. Ta práce si mě prostě vybrala sama,“ vzpomíná Peter Slačka.

Ve šestadvaceti odjel na zkušenou do Austrálie. Tam už to tak růžové nebylo – do práce chodil s obavami, a v přísně hierarchické kuchyni, kde mu často dávali najevo, že pochází z „neznámé země“, si párkrát i poplakal. Jeho odhodlání zůstat u gastronomie to ale nijak nezlomilo.

Dnes patří mezi špičku slovenské kulinářské scény.

Zpět na homepage