Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Pravda o moderních dietách

Menu
náš tip
28.01. do 28.01.
18:00 - 20:00
Loono
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Pravda o moderních dietách

První panelová diskuze v roce 2020, kde budeme s našimi odborníky diskutovat o stravě, moderních dietách nebo o tom, jak se stravovat vyváženě.

 
 
Škodův Palác
Jungmannova 35/29
11000, Praha
Vizitka pořadatele 
 

Začátkem roku spousta lidí začíná s dietou. Ale jak si vybrat tu správnou? Je paleo jen pro neandrtálce? Co je to keto dieta? Hraje během diety roli i psychický stav?

Během první panelové diskuze v roce 2020 budeme s našimi odborníky diskutovat o stravě, moderních dietách nebo o tom, jak se stravovat vyváženě.

Vstupné je zdarma. Registrovat se můžeš tady: http://bit.ly/VstupnePravdaDiety

Svým příspěvkem podpoříš naše projekty. My tak budeme moci ještě více lidí naučit, jak se správně starat o svoje #prsakoule, srdce či jak to mít #doledobry.

Našimi hosty budou Bc. Andrea Mokrejšová, Ing. Ladislav Žatečka. Další hosty ti postupně představíme :-).

Diskuze se koná 28. ledna v prostorách Škodova paláce v Podnikatelském a inovačním centru (Jungmannova 35) v Praze (lepší je využívat vchod z ulice Charvátova, u Kafkovy hlavy).

 

Tešíme se!


Loono tým ♥

 

--------

Přednášku pořádá nezisková organizace Loono v rámci série "Pravda o", která vyvrací mýty o zdraví, prevenci a lidském těle. Našim cílem je tak uvádět věci na pravou míru a poskytnout prostor pro otázky diváků a následnou diskuzi.

Více o Loono i projektech se můžete dozvědět na www.loono.cz.


Zpět na homepage