Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

ZRUŠENO: Urbania: Interaktivní výstava o správě města

Menu
náš tip
17.01. do 29.03.
09:30 - 20:00
CAMP – Centrum architektury a městského plánování
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
ZRUŠENO: Urbania: Interaktivní výstava o správě města

Urbania je originální interaktivní instalace pro 1-8 hráčů, která návštěvníkům nabídne příležitost stát se na chvíli správcem imaginárního města.

 
Cena: Zdarma
 
CAMP – Centrum architektury a městského plánování
Vyšehradská 51
128 00, Praha 2
Vizitka pořadatele 
 

Město. Vrchol civilizace. Náš prostor k životu. Naše zrcadlo. I když si to v běhu každodennosti nejspíš neuvědomujeme, je město zdaleka nejkomplexnější a nejúžasnější lidský výtvor. Odedávna se přizpůsobuje krajině, klimatu a rozměrům lidského těla i ducha. A zároveň obojí neustále přetváří a modeluje. Pohybuje se v čase. Stojí na pilířích minulosti a roste do budoucnosti. Město je organismus. Žije. Roste. Dýchá. Komunikuje.

Urbania je originální interaktivní instalace pro 1-8 hráčů, která návštěvníkům nabídne příležitost stát se na chvíli správcem imaginárního a přece důvěrně známého Živoucího města. Zkusit naslouchat jeho potřebám, pomoct mu růst. A prozkoumat osm principů, na kterých organická a udržitelná městská správa stojí. Stát se tepem města.


Zpět na homepage