Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Akvarel - Kurz základy kresby a malby

Menu
náš tip
29.01. do 29.01.
18:30 - 20:30
Prostor39
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Akvarel - Kurz základy kresby a malby

Krok za krokem se seznámíme s technologií/materiály pro malbu akvarelem.

Prostor39
Řehořova 33/39
Praha 3
Vizitka pořadatele 
 

Povíme si jak zvolit vhodný papír, štětce a barvy pro akvarel. Naučíme se vypínat papír a kombinovat malbu s podkresbou. Nezáleží na vašich znalostech ani malířských zkušenostech, vše vám názorně předvedu včetně způsobu malby akvarelem. Dostatek prostoru bude také pro Vaše dotazy a nápady.

Na příkladech ze světové i české tvorby známých malířů si ukážeme několik způsobů pojetí práce s akvarelem. Vyzkoušíme si společně způsob malby lazurou, vymývání barvy a malbu do suchého a mokrého podkladu. Výběr tématu bude libovolný, můžeme malovat zátiší sestavené v atelieru nebo dle Vámi doneseného námětu (nejlépe donést několik fotografií s námětem pro obraz, geometricky jednoduché předlohy) cokoli jiného dle vámi donesené fotografické barevné předlohy.  Nemusíte se ničeho bát, akvarel je vděčná a nenáročná technika, která jde téměř přirozeně sama od sebe.. 


Zpět na homepage