Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Koruna Evropy - Nejvyšší hory všech evropských zemí | Diáky

Menu
náš tip
07.04. do 07.04.
20:30 - 22:00
Kino Aero
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Koruna Evropy - Nejvyšší hory všech evropských zemí | Diáky

Jarda Zaoral podnikl expedici Koruna Evropy, během níž za 361 dní zdolal nejvyšší vrchol každého z 45 států Evropy a tím vytvořil světový rekord.

 
Cena: 150 Kč
 
Kino Aero
Biskupcova 87/31a
13000, Praha 3
Vizitka pořadatele 
 

Mezi lety 2018 a 2019 podnikl fotograf a cestovatel Jarda Zaoral expedici Koruna Evropy, během níž za 361 dní zdolal nejvyšší vrchol každého z 45 států Evropy a tím vytvořil světový rekord. Ještě tři roky zpátky to byl nováček v horském prostředí, ale v kurzu Adventure Academy ve Švédsku získal potřebné zkušenosti, aby se dokázal se všemi Evropskými vrcholy vypořádat. Cesta nebyla jednoduchá. Jardu čekala řada překážek od setkání s medvědem v Černé Hoře, přes laviny v Lichtenštejnsku až po sněhové bouře v Rusku. Přijďte si poslechnout Jardovo poutavé vyprávění a inspirujte se Jardovými fotografiemi na Vaši další horskou expedici.

Jarda Zaoral je profesionální fotograf žijící ve Stockholmu. Kromě komerčního focení svateb, portrétů a interiérů se zabývá focením krajiny a měst. Ve volném čase míří do přírody, kde podniká různé expedice. Mezi jeho největší úspěchy patří rekord v nejrychlejším zdolání nejvyššího bodu každého státu Evropy (361 dní) v rámci expedice Koruna Evropy a zvolení jeho fotografie Stockholmské polární záře za nejlepší fotografii aurory borealis ve Švédsku v roce 2018. Jeho fotografie můžete zahlédnout na výstavách (naposledy na jaře 2019 v Českém Centru ve Stockholmu). O své expedici Koruna Evropy právě píše knihu, která vyjde v dubnu 2020. Jaromír studoval na Vysoké škole ekonomické v Praze a také na Umeå University ve Švédsku. Před svou fotografickou kariérou pracoval také na české ambasádě ve Stockholmu v agentuře CzechTrade.


Zpět na homepage