Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Anastasia, host: generál Petr Pavel

Menu
náš tip
24.02. do 24.02.
19:00 - 22:00
Klub Lávka
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Anastasia, host: generál Petr Pavel

Léčivé divadlo Gabriely Filippi uvede činoherní hudební představení: ANASTASIA

 
Cena: 330 Kč
 
Klub Lávka
Novotného lávka 201/1
110 00, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Nevšední příběh lásky, ve kterém se setkávají lidé dvou světů. Úspěšný městský podnikatel a žena, která žije uprostřed přírody. Ze setkání těchto tvou lidí se narodí nejenom syn, ale také hluboké a čisté poselství pro šťastný život na Zemi.Proč a nač Vesmír rozsvěcuje hvězdy nad člověkem se dozvíte v novém činoherním představení Anastasia, ve kterém zazní mnoho písní na téma lásky.

"Ti, kteří dokáží pochopit své předurčení a podstatu nekonečnosti začnou žít šťastně, věčně se převtělujíce,neboť svými myšlenkami sami vytvoří svou šťastnou nekonečnost". Anastasia

Představení, které vám změní život, tak jako tvůrcům samotným :-). Podle stejnojmenného bestselleru Vladimira Megreho, přeloženého do dvaceti jazyků.

Účinkují: Gabriela Filippi a Mario Kubec

1. část - představení (cca 1 hod. 15 min)
15 min přestávka - možnost nákupu CD, audio knih a meditačních CD
2. část večera: povídání Gabriely s jejím hostem (cca 1 hodinu)

Host: Petr Pavel je český voják, generál Armády České republiky, který v letech 2015–2018 působil jako předseda vojenského výboru NATO. Jako první zástupce zemí bývalé Varšavské smlouvy tak nastoupil do nejvyšší vojenské funkce Severoatlantické aliance. Beseduje po republice a hovoří o přirozených lidských a morálních hodnotách.


Zpět na homepage