Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Queen Relived by Queenie

Menu
náš tip
12.09. do 12.09.
20:00 - 22:00
O2 arena
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Queen Relived by Queenie

Fanoušci hudební legendy Freddieho Mercuryho a skupiny Queen mohou v květnu zažít megakoncert Queen Relived.

 
Cena: od 1 190 Kč
 
O2 arena
Českomoravská 17
190 00, Praha 9
Vizitka pořadatele 
 

Oslňující úspěch rockové skupiny, který v historii nemá obdoby, nepomíjí ani po smrti legendárního frontmana. Důkazem toho je skupina Queenie, která se může těšit z téměř vyprodané O2 areny a přesně po dvou měsících také z dalšího termínu koncertu. „Máme ohromnou radost z takového zájmu o show Queen Relived a s celou kapelou se těšíme, že si obrovskou stage užijeme se všemi diváky hned dvakrát po sobě,“ řekl frontman skupiny Queenie Michael Kluch.  Tomu byl do vínku nadělen jedinečný talent a především hlas, kterým dokáže zazpívat skladby v původním rozsahu slavného zpěváka.
Do show plné nesmrtelných hitů zbývá přesně 6 měsíců. Freddie Mercury v podání Michaela Klucha a celá sestava Queenie vás přesvědčí o tom, že nikdo jiný by nedokázal lépe připomenout energii a jedinečnost originálních koncertů. „To, co děláme, je hudební divadlo. Máme autentické nástroje, písně, hrajeme v původních tóninách, nosíme dobové kostýmy a na jevišti jsme každý ve své roli. Nejde o imitaci, my jednoduše hrajeme Queen,“ vysvětluje Kluch. Nadaní Češi patří k nejúspěšnějším tribute skupinám na světě. Mají za sebou například turné po Skandinávii, Belgii, vystoupení ve Vietnamu, na proslaveném Montreux Jazz Festival, kde hrála skupina Queen v 80. letech, a také zahráli na oslavě narozenin britské královny Alžběty II.
V O2 areně nebude chybět špičková technika, světla a připravujeme i jednu z největších velkoplošných obrazovek, co kdy koncertní jeviště viděla. O vizuální stránku koncertu se postará jeden z nejuznávanějších stage & show designerů Martin Hruška, který pracoval s největšími českými, ale i světovými hvězdami, jako jsou Madonna, AC/DC, Nazareth, Leoš Mareš, LUCIE, Marpo a další. Queenie pak neskrývají ambice, vyrazit s touto show v budoucnu i na světové turné, aby mohli i nadále šířit odkaz legendy Queen.
Organizátoři spolu s Queenie navíc nevzdávají jen hold hudební legendě, ale dvojkoncertem v O2 areně podporují také Freddieho charitativní organizaci Mercury Phoenix Trust. Náboj téhle velkolepé oslavě rocku pak dodává i 50. výročí od založení skupiny Queen, které připadá právě na rok 2020. „Věříme, že zážitek z koncertu bude takový, jako kdyby skutečný Freddie Mercury zpíval se svou kapelou v době své největší slávy, ale s tou nejlepší technikou 21. století," doplnil Martin Zoubek, producent koncertní show.


Zpět na homepage