Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

FLOOK, support: Sona

Menu
náš tip
12.11. do 12.11.
20:00 - 23:00
Rock Café
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
FLOOK, support: Sona

Tajemství úspěchu FLOOK hledejte v instrumentálním mistrovství čtyř hráčů, ve vynalézavé a brilantní schopnosti reagovat na sebe navzájem.

 
 
Rock Café
Národní 20
110 00, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Originální zvuk čerpá kapela především v irské anglické hudební tradici, v minulosti však sáhla i po inspiraci jazzem, melodiemi z Bretaně, Indie, Středomoří a východní Evropy. Vysokorychlostní, energické koncerty skupiny hnané dopředu hráčem na bodhran a razantní akustickou kytarou v doprovodu fléten a akordeonu mají navíc skvělou atmosféru. Čtveřice se jimi evidentně baví, dokáže okamžitě zareagovat na podněty z publika, silnou zbraní Flook je rovněž improvizace.
"Připravte se na subtilní oheň, hráčský důvtip a rytmickou sílu. Ti čtyři báječní lidé na vás z rohu hojnosti vylijí tolik velebného muzikanství, až se z toho málem zalknete,“ napsali o skupině v magazínu fRoots. Nedá se než souhlasit.

Roku 2008 oznámila kapela konec, letos se vrací na pódia s novým, výborně hodnoceným albem Ancora. Do České republiky se vrací po dlouhých třinácti letech. Předskokany bude česká formace Sona.


Zpět na homepage