Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

SNDNB Invisible Connection

Menu
náš tip
19.10. do 20.10.
20:00 - 07:00
Cross Club
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
SNDNB Invisible Connection

Další spojovačka je na světě!

 
Cena: od 100 Kč
 
Cross Club
Plynární 23
17000, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Jak jistě jméno události napoví, na podzim nás čeká tak trošku speciální edice SNDNB mejdanu. Vzhledem k tomu, že Invisible Recordings nedávno oficiálně ukončil své dlouholeté působení na scéně, bude patřit tento večer právě památce labelu. Headlineři hlavní stage jsou jak jinak než zástupci Invisible Recordings, takže se těšte na kvalitní producenty s osobitým zvukem a vymazlenou selekcí! Druhou stage si vzali do parády Liquidators crew, což slibuje mírnější tóniny ve spodním patře Crossu. Ale nebojte, sedět vás tato brněnská crew rozhodně nenechá, headlinera s sebou totiž přivezou taky - Silence Groove!

Přemýšleli jste někdy (čistě hypoteticky) nad tím, že na tomhle světe nejsme sami? Co když mezi sebou máme různé mimozemské entity, jenž jsou na první pohled člověka neodhalitelné, ale zároveň dost možná také milují drum and bass jako my? Že ne? Tak to pojďme udělat společně, téma řijnové spojovačky jsou totiž mimozemské entity, tedy aliens! Někteří producenti a jejich hudební tvorba je jako z jiného světa, a co se týče Invisible Recordings, tak v tomhle případě to platí dvojnásob. Věříme, že téma večera bude cítit v celém klubu.

Další zvláštností téhle spojovačky je double birthday party, život bude oslavovat aktuální hlava projektu SNDNB Agáta a druhou oslavenkyní bude Žanet, dnes již ex SNDNB máma.


Zpět na homepage