Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

The Australian Pink Floyd Show

Menu
náš tip
24.02. do 24.02.
20:00 - 23:00
Sportovní hala FORTUNA
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
The Australian Pink Floyd Show

V rámci All That You Feel world tour zahrají The Australian Pink Floyd i v pražské Tipsport Areně!

 
Cena: od 690 Kč
 
Sportovní hala FORTUNA
Za elektrárnou 419/1
17000, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Show All That You Feel slibuje ty největší klasiky z těch nejkultovnějších alb Pink Floyd jako např. Meddle, Dark Side Of The Moon, Wish You Were Here, Animals či Wall. Kapela tak u nás opět předvede svou bezmeznou oddanost k dědictví Barretta, Waterse, Gilmoura, Wrighta a Masona se svojí show, která odkazuje k legendární produkci Pink Floyd. Velkolepá produkce s nejmodernějšími světelnými efekty, lasery, speciálně navrženými video projekcemi a animacemi, které jsou promítány na obrovské kruhové obrazovce a LED stěnách, slibují nevšední audio-vizuální zážitek. Na scéně samozřejmě nebudou chybět gigantické nafukovací ikony “pinkfloydovských” alb, jako např. růžový klokan, prase či učitel. V doprovodu 10-ti členného souboru z Adelaide hrající skladby s maximálním důrazem na detail a zvuk, který je zdokonalován již po více než 30 let. Nezapomenutelný zážitek pro všechny fanoušky Pink Floyd, ale také milovníky hudby obecně.


The Australian Pink Floyd Show je jednou z nejstarších a nejdéle fungujících tributních kapel a rozhodně patří k těm nejslavnějším. Ohromující hudební produkce se zaměřením na hudební a vizuální detail, učinily z této show jeden z nejžhavějších hudebních artiklů na hudební scéně vůbec. The Australian Pink Floyd Show se již několikrát objevili v televizích, hudebních časopisech, dokumentárních filmech a knihách o Pink Floyd, byli nesčetněkrát vyzdviženi v prestižních hudebních médiích i novinách, mj. v The Times či The Guardian.


Zpět na homepage