Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Festival demokracie

Menu
náš tip
11.10. do 17.10.
09:00 - 21:00
Forum 2000
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Festival demokracie

V rámci festivalu se můžete těšit na téměř padesátku diskuzí, projekcí, výstav, představení a koncertů, které jsou veřejnosti přístupné zdarma.

 
Cena: Zdarma
 
Forum 2000
Pohořelec 6
118 00, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

30 let svobody: Cítíte odpovědnost za svět, ve kterém žijete?
Přijďte na čtvrtý ročník Festivalu demokracie! Oslavíte s námi občanskou aktivitu jakožto základní pilíř svobody a demokracie a navíc podpoříte veřejnou diskuzi napříč generacemi i celou společností. Společností, které před 30 lety klíče otevřely dveře ke svobodě a teď se třesou, aby ji neztratila.
Protože si letos připomínáme události roku 1989, chceme si v rámci Festivalu demokracie připomenout a oživit odkaz Sametové revoluce, její hodnoty a aspirace. Především však chceme v tomto kontextu dát prostor výzvám společné budoucnosti, kterou máme ve svých rukou – protože cítíme odpovědnost za svět, ve kterém žijeme.

V rámci festivalu se tak můžete těšit na téměř padesátku diskuzí, projekcí, výstav, představení a koncertů, které jsou veřejnosti přístupné zdarma.


Zpět na homepage