Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

Rychlé rande ve Žlutých lázních

Menu
náš tip
18.09. do 18.09.
19:00 - 20:30
Seznamovací večer Žwakovi
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Rychlé rande ve Žlutých lázních

Přijďte na speed dating do Žlutých lázní. Konec léta na břehu Vltavy patří zábavnému způsobu seznamování - rychlému rande.

 
Cena: od 290 Kč
 
Seznamovací večer
Podolské nábřeží 3/1184
140 00, Praha 4
Vizitka pořadatele 
 

Každý z nás je před první schůzkou trochu nervózní. V hlavě se nám hodí myšlenky: „Budu se tomu druhému líbit?“,„Co když ho hned první pohled odradí?“, „Co když pro toho druhého nebudu dostatečně přitažlivý(á), chytrý(á), zábavný(á)…“. Možná vás však překvapí, že ve skutečnosti nejvíce lidí při seznamování trápí to, zda si budou mít s potenciálním partnerem co říct a o čem mluvit. 

 

Chtěli jsme Vám to co nejvíce usnadnit a připravili jsme konverzační večer, během kterého se potkáte s lidmi jako jste Vy, nezadaní, kteří by rádi k sobě naši někoho, s kým si budou rozumět. Zkoncujte se samotou a jděte štěstí naproti. Pojďte se s námi seznámit! 

Během jednoho večera potkáte 10-12 protějšků a sami se rozhodnete, komu dáte svůj kontakt. Pokud Vám někdo není sympatický, už se nikdy vidět nemusíte. Potkáte-li toho, s kým to zajiskří, huráááá, další rande si můžete domluvit hned.


Zpět na homepage