Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Letní kino Yellow Cinema - Velký Gatsby

Menu
náš tip
20.08. do 20.08.
21:00 - 23:30
Žluté lázně
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Letní kino Yellow Cinema - Velký Gatsby

Zažluťte si v kalendáři úterní a sobotní večery pro filmové delikatesy v letňáku ve Žlutých lázních.

 
Cena: 50 Kč
 
Žluté lázně
Podolské nábřeží 3/1184
140 00, Praha 4 - Podolí
Vizitka pořadatele 
 

VELKÝ GATSBY
Velký Gatsby sleduje příběh Nicka Carrawaye, který opustí středozápad a na jaře roku 1922 se vydává do New Yorku, města ztělesňujícího uvolňující se morálku a populární jazz. Carraway hledá svou vlastní verzi amerického snu a usadí se nedaleko domu záhadného a časté večírky pořádajícího Jaye Gatsbyho a také kousek od své sestřenice Daisy a jejího záletného manžela s modrou krví Toma Buchanana. Nick se postupně stane součástí světa mimořádně bohatých lidí, jejich iluzí, lásek a zklamání. Nick jako svědek tohoto světa píše příběh nemožné lásky, věčných snů a automobilové tragédie, a nastavuje zrcadlo moderní době a jejím soubojům.

Scénárista, producent a režisér Baz Luhrmann s pomocí své mimořádné představivosti znovu převedl na filmové plátno román F. Scotta Fitzgeralda "Velký Gatsby". Luhrmann nabízí svoji vlastní vizuální interpretaci klasického příběhu a oživuje děj příběhu dosud nevídaným způsobem. Hlavní roli v jeho filmu ztvárnil Leonardo DiCaprio.

Webová stránka:
https://www.zlutelazne.cz/program/letni-kino-yellow-cinema-velky-gatsby_449/

Facebooková událost: https://www.facebook.com/events/410170539843290/


Zpět na homepage