Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Letní kino: Muž jménem Ove - projekce pod širým nebem

Menu
náš tip
16.07. do 16.07.
21:00 - 23:30
Embassy of Sweden in Czechia
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Letní kino: Muž jménem Ove - projekce pod širým nebem

V úterý 16. července se diváci mohou těšit na hořkou komedii Muž jménem Ove, která získala Evropskou filmovou cenu pro nejlepší komedii roku.

 
Cena: Zdarma
 
Embassy of Sweden in Czechia
Úvoz 13
Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

V úterý 16. července se diváci mohou těšit na hořkou komedii Muž jménem Ove, která získala Evropskou filmovou cenu pro nejlepší komedii roku a byla nominována na dva Oscary (nejlepší neanglicky mluvený snímek, nejlepší masky). Nezapomenutelný je především výkon Rolfa Lassgårda v roli Oveho, tvrdohlavého a vznětlivého bručouna, který pohrdá všemi kolem a dává jim to zřetelně najevo.

Ove, bývalý předseda družstva vlastníků, kterému nedávno zemřela milovaná žena Sonja, nyní terorizuje sousedství jako samozvaný strážce pořádku. Zvrat v jeho životní rutině nastává s příchodem jeho nových sousedů, mladé pákistánské rodiny, jejíž životní styl se mu zpočátku příčí. Když omylem nabourají autem do Oveho poštovní schránky, spustí tím řetězec nečekaných událostí.

Zahrada se otevírá ve 21 hodin, promítání začína se stmíváním, tedy přiblibližně ve 21:20. Vstup je jako každý rok až do naplnění kapacity zdarma, je však nutné rezervovat si místo na rsvp.prag@gov.se.


Zpět na homepage