Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Louskáček

Menu
náš tip
09.11. do 09.11.
16:00 - 19:00
Forum Karlín
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Louskáček

Louskáček v provedení soubrou Russian Classical Ballet

 
Cena: od 790 Kč
 
Forum Karlín
Pernerova 652/55
180 00, Praha 8
Vizitka pořadatele 
 

PETR ILJIČ ČAJKOVSKIJ
Choreografie MARIUS PETIPA a LEV IVANOV
Libreto MARIUS PETIPA (námět E.T.A. HOFFMANN)
Scénografie RUSSIAN CLASSICAL BALLET
Kostýmy EVGENIYA BESPALOVA
Režie EVGENIYA BESPALOVA

RUSSIAN CLASSICAL BALLET, prestižní moskevský soubor, který vede slavná tanečnice Evgeniya Bespalova, se vrací do České republiky s novým nastudováním jednoho z mistrovských děl klasického baletu.
Louskáček - kouzelné vyprávění, které probudí naší představivost a zavede nás do království fantazie. Vánoční sen s oživenými panenkami, zlými bytostmi a zvláštním hrdinou - princem Louskáčkem, plný romantiky a imaginace.
Louskáček přináší génia Čajkovského, je plný pozoruhodných melodií, jakými jsou například Tanec cukrové víly nebo Valčík květin. Svou originalitu a kreativitu potvrdil i Marius Petipa v choreografickém pojetí tohoto nadčasového mistrovského díla.
Russian Classical Ballet uvádí klasické představení s realistickou scénografií neuvěřitelné krásy, propracovaných kostýmů se skvostnými detaily a s obsazením vynikajících sólistů a baletního sboru, vedeného dvěma mezinárodními tanečními hvězdami.
Velkolepá, klasická a neodolatelná inscenace, jež představuje nezapomenutelný okamžik sezóny. Unikátní představení, nezmeškejte jej!

Sleva 30%
pro návštěvníky, kteří nedosáhli věku 17 let, pro studenty, pro seniory ve věku 65 let a výše / nárok na slevu je třeba u vstupu prokázat obecně uznávaným dokumentem opatřeným fotografií.
3 + 1 ZDARMA!
Pokud zakoupíte tři vstupenky, automaticky obdržíte čtvrtou vstupenku ZDARMA! Na prodejních místech Ticketportal i on-line na ticketportal.cz!

Další info:
Délka představení 120 minut včetně přestávky 20 minut


Zpět na homepage