Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Světozor slaví patnáct let

Menu
náš tip
24.05. do 30.05.
18:00 - 23:00
Kino Světozor
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Světozor slaví patnáct let

Přehlídkou Patnáct Světozor oslaví 15. narozeniny novodobé éry. Od 24. do 30. května uvede filmy, které kinem za poslední roky nejvíce rezonovaly.

 
Cena: od 100 Kč
 
Kino Světozor
Vodičkova 791/41
11000, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Přehlídkou Patnáct kino Světozor oslaví patnácté narozeniny své novodobé éry. Od 24. do 30. května uvede 15 flmů, které kinem za poslední roky nejvíce rezonovaly. Jedná se jak o nejúspěšnější tituly podle návštěvnosti, tak si své místo najdou srdcovky týmu provozujícího kino od roku 2004. Diváci se mohou těšit na snímky jako Divoké historky, Ida i filmy Sorrentina, Triera, Andersona, Jarmusche velikánů či Tarantina. Z českých filmů se objeví dokumentární Občan Havel a rodinný film o přírodě Planeta Česko. Na závěr přehlídky bude uvedeno interaktivní představení Kinoautomat: Člověk a dům, jež k historii kina neodmyslitelně patří. Světozor si kromě programové retrospektivy daroval k narozeninám nové filmové znělky. Natočil je režisér Jakub Jirásek a zahráli si v nich Vladimír Špidla, Kateřina Neumannová, Sámer Issa a Matyáš Valenta.


Zpět na homepage