Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

Letní kino: Mars útočí!

Menu
náš tip
16.04. do 16.04.
20:00 - 22:00
Cyberdog
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Letní kino: Mars útočí!

Technologicko-informační centrum Cyberdog spouští projekt Letního kina. Prvním představením bude kultovní sci-fi film Tima Burtona Mars útočí!

 
Cena: Zdarma
 
Cyberdog
Seydlerova 2835/4
150 00, Praha 5
Vizitka pořadatele 
 

Dvoupatrový Cyberdog, který najdete u stanice metra Nové Butovice v Praze 13, svým tvarem připomíná hlavu a tělo psa a materiálem vesmírnou loď z budoucnosti. Celá přední část druhého patra je prosklená. Díky tomu slouží tato čelní plocha i jako místo pro promítání. Zvuk z filmu se přenáší do protější restaurace Trifot, která je od Cyberdoga vzdálena jen několik málo metrů. Její součástí je také zahrádka, odkud je výhled jak na toto nové dílo známého výtvarníka, tak na jeho 12metrovou sochu Trifot.

Komediální sci-fi Mars útočí!, jež režisér Tim Burton natočil již v roce 1996, byl nominován v sedmi kategoriích (například nejlepší sci-fi film, režie, scénář, herec, kostýmy, zvláštní efekty) na cenu Saturn Awards. Cenu si díky tomu odnesl autor hudby Danny Elfman. Brzy po svém uvedení se film dočkal vesměs pochvalných kritik a vynesl celosvětově příjmy za více než 100 milionů dolarů.


Zpět na homepage