Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Healing 2.0

Menu
náš tip
14.02. do 07.04.
13:00 - 20:00
MeetFactory
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Healing 2.0

Výstava Healing 2.0 tematizuje rozličné způsoby nahlížení na sféru zdraví, léčení a terapie v dnešní době, a to z perspektivy současného umění.

 
Cena: Zdarma
 
MeetFactory
Ke Sklárně 15
150 00, Praha 5
Vizitka pořadatele 
 

Výstava Healing 2.0 tematizuje rozličné způsoby nahlížení na sféru zdraví, léčení, terapie a prevence v dnešní době, a to z perspektivy současného umění, které tuto problematiku zasazuje do širších celospolečenských souvislostí. Výstava představí tvorbu sedmi výrazných tvůrců z nastupující generace českých umělců a umělkyň, kterou obohatí trojice zahraničních autorů. 
Výstava Healing 2.0 tak nazírá na zdraví jako na součást životního stylu moderní západní společnosti, která se s oblibou nechává strhávat trendy a současně musí reagovat na problémy, jež do velké míry sama generuje – ať už to je chronická únava, stres, nespavost nebo problémy stravování apod. Zároveň se zde tematizuje také to, jak do moderních, technologických prostředků prosakují původní, přírodní až archetypální elementy založené spíš na tradici nebo i iracionální víře, než na striktně vědeckých či exaktních postupech. Respektive poukazuje na fakt, že se obě tyto složky v rámci úsilí moderního člověka o zdravý život často prolínají.


Zpět na homepage