Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

Baby Bio: Záhada Silver Lake

Menu
náš tip
23.01. do 23.01.
10:00 - 12:20
Kino Aero
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Baby Bio: Záhada Silver Lake

Speciální projekce se sníženou hladinou zvuku a částečným osvětlením nabízejí útulnou atmosféru pro děti i rodiče.

 
Cena: 130 Kč
 
Kino Aero
Biskupcova 87/31a
13000, Praha 3
Vizitka pořadatele 
 

Nechceme po rodičích, aby své děti odkládali v předsálí kina. Naopak. Vemte s sebou své děti do sálu, třeba i v kočárku. Speciální projekce se sníženou hladinou zvuku a částečným osvětlením nabízejí útulnou atmosféru pro děti, ale zároveň dávají rodičům prostor věnovat se jak filmu, tak dětem.

Under the Silver Lake, USA, 2018, 139 min,
Režie: David Robert Mitchell,
anglicky / české titulky

Po znamenitém metahororu Neutečeš se osobitý režisér David Robert Mitchell vydal na halucinogenní výlet po Los Angeles: jeho meandrující neo-noir Záhada Silver Lake se točí kolem třiatřicetiletého Sama, který se po zmizení své mysteriózní sousedky Sarah pouští do surreálného pátrání, aby dekódoval tajemství, skandály a konspirace ukrývající se v hlubinách Města andělů. Hypnotický a zábavný thriller bezmála lynchovského ražení je poháněn stejně tak ústřední obsedantní figurou, jako vytříbeným soundtrackem, dějovými serpentinami a nesčetnými popkulturními referencemi, jež dohromady skládají jakousi tajnou historii L.A. Film, který je zároveň subversivní hříčkou i netradiční poctou éře klasického Hollywoodu.
 


Zpět na homepage