Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

Cestovatelské kino: Transsibiřská magistrála

Menu
náš tip
12.12. do 12.12.
20:30 - 22:30
Kino Lucerna
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Cestovatelské kino: Transsibiřská magistrála

Vlaková legenda a cesta, která se musí zažít alespoň jednou za život! 

 
Cena: 120 Kč
 
Kino Lucerna
Vodičkova 704/36
110 00, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Transsibiřská magistrála je nevšední cestovatelské dobrodružství odehrávající se na kolejích křižující nejdůležitější města Ruska, nedotknutou přírodu Mongolska, pestrý Peking i legendární Čínskou zeď. Poznejte skryté krásy východní Evropy a Asie s cestovatelem Janem Harudou, který bude pozornost věnovat nejen samotné magistrále, ale skrze množství témat s ní spjatých, nám přiblíží Rusko. Nebudou chybět ani praktické tipy na cestu.

Jan Haruda
je vystudovaný kulturní a politický geograf, marketér a tvůrce cestovatelských komiksů. Ve svých přednáškách rád uvádí historicko-geografická fakta do zajímavých souvislostí. O sobě napsal například i: „Necestuji a neprovázím vás proto, abychom měli pěkné fotky do rodinného alba, ale věřím, že za každou cestou se skrývá veliké tajemství poznání sebe, přátel, jiných kultur nebo míst, které v nás nechají zakořenit ten nádherný pocit objevování.”


Zpět na homepage