Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Světlo pro Světlušku

Menu
náš tip
20.10. do 20.10.
22:00 - 23:59
Pražská křižovatka - Kostel sv. Anny
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Světlo pro Světlušku

Pozvání Světlušky letos přijali Michal Hrůza, Bára Poláková, Lenka Filipová, Debbi, Jindra Polák, Mikolas Josef, Xindl X a další.

Pražská křižovatka - Kostel sv. Anny
Zlatá 211/1
Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Přijďte s námi oslavit 15. narozeniny Světlušky na benefičním koncertu Světlo pro Světlušku, který se koná v sobotu 20. října od 22 hod. v Pražské křižovatce a živě jej bude přenášet Česká televize na programu ČT1 a Český rozhlas Radiožurnál.
Těšit se můžete na nabitý program – pozvání Světlušky letos přijali Michal Hrůza, Bára Poláková, Lenka Filipová, Debbi, Jindra Polák, Mikolas Josef, Xindl X, Zrní, Jananas, Eva Samková, Jiří Ježek, Světluščí kvintet, Kühnuv dětský sbor a nevidomí umělci i sportovci.
Jako hudební překvapení máme připravenou novou písničku, kterou speciálně pro Světlušku napsali Xindl X a kapela Jananas.
Moderátory benefičního večera budou Lucie Výborná a další osobnosti, které se Světluškou v minulosti spolupracovaly. Můžete se tak těšit na Pavla Kříže, Sašu Rašilova, Elišku Balzerovou, Kláru Melíškovou či Marka Adamczyka.
Jako speciální host vystoupí youtuber Kovy, který bude z call centra streamovat na sociálních sítích a ujme se také role jednoho ze spolumoderátorů.


Zpět na homepage