Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Festival Evolution 2018

Menu
náš tip
22.09. do 23.09.
10:00 - 18:00
Výstaviště Praha
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Festival Evolution 2018

Pojďte si užít víkend plný zdraví a osobního rozvoje na Festival Evolution! Na co se můžete těšit? 

Výstaviště Praha
Výstaviště 67
17000, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Pojďte si užít víkend plný zdraví a osobního rozvoje na Festival Evolution!
Na co se můžete těšit? 
• Prodejní stánky v hale i na venkovní ploše.
• 5 programových podií s přednáškami, workshopy, lekcemi vaření a ukázkami kreativních a pohybových aktivit, i s lekcemi tance, hudby či meditacemi.
• Street food – zóna s občerstvením a velkým výběrem bio, raw, veggie, vegan a fair trade potravin.
• Dětské programy, tvořivé dílničky, hlídací koutek.

Pokud přijdete za nákupy, najdete tu bohatou nabídku více než 200 vystavovatelů (přírodní kosmetika · kvalitní potraviny · BIO produkty · EKO drogerie · potřeby pro děti · BIO textil), kteří slibují festivalové slevy, vzorky a ochutnávky.

Jestli míříte na přednášky, na 5 programových podií se představí · více než 100 spíkrů, lektorů, učitelů i „praktiků“. Připravujeme také praktické workshopy, ukázkové lekce nebo cooking shows. 

Programová i vystavovatelská nabídka nabídnou to nejlepší pro zdraví (zdravá výživa · přínosy a rizika různých výživových směrů · kvalitní potraviny · přírodní kosmetika · tradiční přírodní medicína · poradny pro zdraví · babské rady i bylinky) a jako vždy to bude také hodně o jídle – Bio & Natur · Fair trade · Raw · Veggie · Vegan · Street food · ochutnávky. 

Vyrazit k nám můžete s rodinou, protože každý si tu najde to své (dětské programy · hrací zóna · tvořivé dílny · hlídací koutek · pohybové aktivity · výtvarné a hudební workshopy · rozvoj talentu · dětský potenciál ·celodenní workshopy).


Zpět na homepage