Nechte se hýčkat 5 až 8-mi chodovou degustaci v zážitkové restauraci Benjamin, fine dining, Norská 14.
Ochutnáte české menu šéfkuchaře Pavola Pavlíka, oceněného Bibem, Michellin 2018 ve stylu moderní české kuchyně z lokálních surovin, vybrali jsme ty nejlepší farmáře, rybáře a zelináře vše doplněné skvělým vínem a fermentovanými limonády.
Česká gastronomická scéna se rozrůstá o nejmladšího pražského fine diningového člena a to restauraci Benjamin v Norské 14 / Praha. Restaurace Benjamin skrývá opravdu hodně gastronomických zážitků a probudí ve Vás emoce a nostalgie z dětství. Pavol Pavlík se svým týmem nadšenců pro Vás vždy od středy do soboty připravuje krátké a dlouhé degustační menu v podobě moderní české kuchyně, sestavené i z tradičních dobových receptů našich babiček. Koncept restaurace stojí na pevných základech „Lásky a přírody“. Tým Benjamin Vám připraví autentické chutě všech pečlivě vybraných i zapomenutých surovin a vůní jako třeba popel, droždí, uzené, tuřín, žinčice, seno a taky játra, plíce nebo dršťky…